vineri, 2 februarie 2024

Dumnezeu pedepseste acest pacat cu moartea.


Pacatul desfranarii, al curviei, al preacurviei Domnul pedepseste cu moartea. Stand  in acest pacat al curviei, incet-incet moare sufletul, omul se indraceste cu timpul, i se intuneca de tot mintea si se salbaticeste, ca nu mai destinge ce nenorociri face, cata suferinta provoaca cu buna stiinta celor dragi, caci devine mai rau ca cel rau. Acest pacat duce la boli psihice grave, la boli trupeste teribile. Si cel mai strasnic este faptul ca un asemenea om nu mai poate sa-si dea seama de bestialitatea sa, caci se considera bun, ca fiind chiar trimisul lui Dumnezeu. Adica se indraceste dea-binelea. Sufletul este mort si este condus de satana.

Va intrebati de ce asa? Omul, prin voia sa, da drepturi satanei asupra lui prin pacatul curviei, si cel rau devine stapan cu drepturi depline pe minte, trup si suflet, daca persista in curvie si desfrau.
De ce sunt razboaie, cutremure, uragane, cataclisme, cutremure si morti subite ? Oare vrea Domnul omul sa piara ca un animal , cu suflet intinat, chinuindu-se apoi in iad ? Nu, desigur. Doar omul vrea, cu buna stiinta, caci nu mai are chipul Lui, ce pe cel al raului, al diavolului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu